Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije
Logotip Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije
Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije

Obilježavanje Majčinog dana

Udruga je  povodom obilježavanja Majčinog dana održala tradicionalni susret članica u Domu za starije i nemoćne osobe u Koprivnici, 16.svibnja 2012.godine, s početkom u 10:00 sati.

Ove godine susret je održan tradicionalno deseti put po redu. Na susretu je sudjelovalo 60-ak osoba, članice udruge s pratnjom , predstavnice Udruga slijepih iz Zagreba i Virovitice, predstavnice udruga osoba s invaliditetom s područja Županije i Grada Koprivnice, predstavnici lokalne uprave i samouprave (dožupan Ivan Pal), predstavnica Obiteljskog centra KKŽ, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (ispostava Koprivnica), ostali gosti i uzvanici. Susret je počeo kulturno umjetničkim programom kojrg su izveli članovi kluba Mariška pod vodstvom Ane Pleskalt, članice literarne sekcije KUD-a Podravka i članovi dramske grupe Udruge samaca KKŽ koji su svojim izvedbama oduševili sve prisutne.  

Nakon tog programa za sve je održana kulinarska radionica “Mirišljava kuhinja” koju je vodio poznati sudionik Mastrechefa Vedran Beg. On je tijekom radionice nezočnima prezentirao korištenje i upotrebu tri mirišljava začina: mente, bosiljka i lavande. Tijekom radionice pripremio je i  jednostavnija jela sa tim  začinima za degustaciju svim prisutnima. Članice su za Masterchefa imale puno pitanja i komentara pa je radionica prošla u interaktivnom tonu te su se tražili recepti za pojedina jela.

Nakon susreta za sve je održan kratki domjenak uz druženje za koji su , obzirom da se radilo o desetom susretu, prigodnu tortu ispekli učenici Obrtničke škole Koprivnica. Susret je završen oko 14 :00 sati.

 

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije

Telefon: 048/625-058095/9000-329

Adresa: Josipa Vargovića 2/1, 48000 Koprivnica

E-mail: info@uskkz.hr

Uredovni dani za članove: PON i ČET od 10 do 14 h

Radno vrijeme Udruge: PON - PET od 8 do 16 h

Matični broj: 1059246; OIB: 76517474994

Žiro račun kod Podravske banke d.d. Koprivnica:
IBAN: HR5023860021100502588

Predsjednik: Mario Šutalo
Dopredsjednik: Ivica Ferenčić
Tajnica: Maja Koren Golub

 

Logotip Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije koristi financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva od 1. siječnja 2024. godine
© 2011. - 2024. Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije. Sva prava pridržana.
Izrada: Kosinus